Hitta en utbildare i EcoDriving

Vill du lära dig att köra mer miljövänligt? Kontakta någon av våra utbildare för att diskutera ett upplägg som passar dig, få en prisuppgift eller boka en tid. Det finns utbildare inom EcoDriving över hela Sverige, men priser och kurstider kan variera geografiskt och mellan olika utbildare.

Rikstäckande utbildning

Är ni ett företag eller organisation som finns över hela landet kan det underlätta med en central samordning, och vi hjälper er gärna. Hör av er och berätta om just era behov och önskemål så anpassar vi en utbildning för er och ger er nödvändiga offerter och avtal.

Kvalitetssäkrade utbildningar

Utbildare inom ramen för STR EcoDriving finns över hela Sverige och majoriteten av dem är medlemmar i Sveriges Trafikutbildares Riksförbund (STR). Vi på STR jobbar ständigt med att kvalitetsutveckla våra koncept tillsammans med ansvariga myndigheter, både nationellt och internationellt. När en utbildare ingår ett avtal med STR om att hålla utbildningar genomförs uppdragen av utbildare med dokumenterat goda utbildningsresultat. Alla utbildare i listan på länken här nedan har samarbetsavtal där de förbundit sig att följa STR:s kvalitetskrav för utbildningen.

Hitta en utbildare nära dig eller kontakta oss på STR Service AB för mer information.


Så fick Jetpak optimala leveranser

Med en smartphone i handen och en optimalt beräknad rutt utstakad har Jetpaks chaufförer fått en snabbare och enklare arbetssituation samtidigt som de sparar mycket tid och bränsle på sitt sätt att köra. Genom att kombinera fortbildning och digital teknik finns det stora förtjänster att göra – både för föraren, för transportföretaget och för slutkunden.

Läs mer..