Om STR


Boka Sveriges bästa trafikutbildare

Ta YKB tillsammans med STR. Kontakta oss direkt så hjälper vi dig.

Läs mer..

Det här är STR

Sveriges Trafikutbildares Riksförbund, förkortat STR, är en branschorganisation för trafikskolor som bedriver yrkesmässig förarutbildning.

Större delen av Sveriges trafikskolor är anslutna till förbundet. STR har cirka 750 medlemsföretag som sysselsätter runt 3000 trafiklärare. Lärarna är specialiserade på att utbilda förare av bil, buss, lastbil och tvåhjulingar i trafiksäker och miljöanpassad körning. Var du än är i Sverige kan du alltid hitta en STR-ansluten trafikskola som du kan lita på.

STR Service AB ägs av STR och fungerar som ett servicebolag för medlemsföretagen. Vi erbjuder IT-stöd för medlemmarna och bedriver kursverksamhet. STR Service är också ett läromedelsförlag som tar fram egna läromedel inom förarutbildningsområdet.
STR YKB, EcoDriving och Safe & Eco drivs som affärsområden inom STR Service AB.

Vi arbetar ständigt för att STR:s varumärke ska förknippas med utbildning av hög kvalitet som bidrar till ökad trafiksäkerhet och minskad miljöbelastning.

STR - det självklara valet vid all förarutbildning!

För mer information, gå till str.se

 


Om EcoDriving

Värna miljön och din ekonomi samtidigt

Läs mer..

Kör du olagligt?

Kör du buss eller tung lastbil olagligt? Vi hjälper dig att lösa det smidigt.

Läs mer..

Då är Safe & Eco rätt för företaget

Safe & Eco hjälper förare och företag att spara tid, pengar och miljö i trafiken. Boka in er på en Safe & Eco-kurs för att få se vilka utvecklingsmöjligheter ni har.

Läs mer..