Då är Safe & Eco rätt för företaget

Safe & Eco hjälper förare och företag att spara tid, pengar och miljö i trafiken. Boka in er på en Safe & Eco-kurs för att få se vilka utvecklingsmöjligheter ni har.

Safe & Eco är en personlig förarutveckling som vänder sig till företag och organisationer som vill få en bild av hur de kan utvecklas i trafiken. Kursen har två delar: först ett antal självbedömningstester som görs på nätet och efter det en praktisk del med körning och efterföljande utvecklingsplan.

Vi hjälper er hitta era styrkor och svagheter

Under den praktiska delen får du som förare professionell feedback för att kunna utvecklas så snabbt som möjligt. Baserat på feedbacken till föraren och resultatet av självvärderingen från testerna tar vi tillsammans med dig fram en personlig utvecklingsplan som du känner är utmanande och rolig. För oss är det självklart att du som förare är delaktig i hur planen ser ut, på så vis blir den motiverande att följa och så du bit för bit utvecklar din professionella körstil.

Följ upp hur ni utvecklas

Efter utbildningen planerar du som kund och utbildaren in en tid för uppföljning. Detta kan ske när som helst från en månad och upp till ett år efter den praktiska körningen. Då kan alla förare som deltagit i kursen erbjudas den kompletterande utbildning som eventuellt behövs, som EcoDriving, manöverträning, riskutbildning eller e-learning.

Hur energieffektivt kör du?

Ska du köpa ny tv, kyl eller tvättmaskin? Eller kanske nya däck? Då känner du kanske igen energimärkningen som hjälper dig att välja energieffektivt.

Nu kan du göra en liknande jämförelse av dig själv som förare och se hur din energieffektivitet ser ut. Din egen Eco-bedömning tillsammans med utbildarens analys visar var på skalan du hamnar. Hur bra är du på EcoDriving? Var på energimärkningen hamnar du?